σπίτι      

Το σπίτι μας, είναι το πολυτιμότερο αγαθό στη ζωή μας μετά την υγεία μας. Αποτελεί το προσωπικό μας άσυλο, στους χώρους του οποίου εναποθέτουμε την ψυχή μας και ενσαρκώνουμε τα όνειρά μας. Είναι γεγονός ότι η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από πολλούς, ως αυτή της «ανασφάλειας», με αποτέλεσμα να αυξάνεται ολοένα η ανάγκη μας για την κάλυψη του αισθήματος της ασφάλειας ειδικά όταν βρισκόμαστε στον προσωπικό μας χώρο.

 Ως ιδιοκτήτες του σπιτιού μας, του χώρου που δημιουργήσαμε ύστερα από κοπιώδεις προσπάθειες και θυσίες, οφείλουμε στους εαυτούς μας να εξασφαλίσουμε την ψυχολογική και οικονομική μας ισορροπία σε περίπτωση που την απειλήσει ένας από τους σοβαρότερους κινδύνους όπως αυτός της φωτιάς, της πλημμύρας, της κλοπής και του σεισμού.

Φυσικά, εάν δεν είμαστε οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, αλλά οι ενοικιαστές ή οι διαχειριστές, μπορούμε να ασφαλίσουμε τις κατοικίες μας όσον αφορά στο περιεχόμενό τους (την οικοσκευή τους) για όλους τους παραπάνω κινδύνους, προκειμένου να αποφύγουμε την υποχρεωτική εκταμίευση χρημάτων για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν συμβεί.

Το πρακτορείο μας, δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους πελάτες να επιλέξουν το καλύτερο για εκείνους ασφαλιστικό προϊόν που βασίζεται στις πραγματικές τους ανάγκες, από μια ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτουν οι μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες της ελληνικής αγοράς. Η πιο ουσιαστική συμβολή του πρακτορείου μας εκτός από τα παραπάνω, είναι οι μετέπειτα υπηρεσίες που προσφέρονται στους πελάτες μας στις δύσκολες στιγμές τους, όπως:

  • Η καταγραφή της ζημιάς,
  • η αποστολή ειδικών πραγματογνωμόνων στο χώρο που επήλθε ο ασφαλιστικός κίνδυνος,
  • η ενημέρωση για τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις των ασφαλισμένων μας,
  • η παροχή ασφαλιστικών και νομικών συμβουλών,
  • η συμμετοχή μας στον καλύτερο και ταχύτερο διακανονισμό της ζημιάς όταν αυτό απαιτείται,
  • η άκοπη και ταχύτατη αποζημίωσή των πελατών μας απευθείας από το γραφείο μας.
  • η διαρκής μελέτη των αναγκών των ασφαλισμένων μας για τυχόν αναπροσαρμογές των συμβολαίων τους. 
Copyright © 2007 Kontopidis Insurances | Designed by Lighthouse All rights reserved