ομαδικά      

Η ομαδική ασφάλιση στη χώρα μας παρουσιάζει αυξητική τάση τα τελευταία χρόνια. Απευθύνεται σε ομάδες ατόμων που είτε είναι εργαζόμενοι σε μια επιχείρηση, είτε είναι μέλη κάποιου μαζικού φορέα (συλλόγου, σωματείου, ένωσης κ.τ.λ.) είτε πελάτες κάποιου πιστωτικού φορέα (τραπεζών κ.α.). Η τάση αυτή δεν είναι τυχαία διότι η μέριμνα για την ομαδική ασφάλιση σήμερα, αποτελεί εγγύηση για την ίδια την επιχείρηση που αγκαλιάζει χωρίς διακρίσεις όλους τους ανθρώπους της. Όλο και περισσότεροι σύγχρονοι επιχειρηματίες προσφέρουν την κάλυψη της ομαδικής ασφάλισης στους εργαζομένούς τους, επιτρέποντάς  τους να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους στην επιχείρηση, γεγονός που αποδεδειγμένα τους καθιστά περισσότερο παραγωγικούς.

 Η οποιαδήποτε μισθολογική αύξηση βελτιώνει απλώς το σήμερα ενώ δίνει στον εργαζόμενο τη δυνατότητα να αποκτήσει περισσότερα αγαθά. Η ομαδική ασφάλιση όμως βελτιώνει το σήμερα και το αύριο, ενώ προσφέρει στον εργαζόμενο τη δυνατότητα να αποκτήσει τη σιγουριά, την ηρεμία και το πολυπόθητο αίσθημα ασφάλειας!

Η ομαδική ασφάλιση προσφέρει στα μέλη της:

1. Ασφάλιση ζωής και αναπηρίας,
2. Ασφάλιση ατυχημάτων,
3. Ασφάλιση εισοδήματος από ανικανότητα για εργασία,
4. Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από οποιαδήποτε αιτία,
5. Πρωτοβάθμια περίθαλψη,
6. Νοσοκομειακή περίθαλψη στην Ελλάδα και το Εξωτερικό,
7. Ταξιδιωτική βοήθεια,
8. Ειδικά προγράμματα ασφάλισης δανειοληπτών, κατόχων πιστωτικών καρτών,
9. Πρόσθετη σύνταξη ή εφάπαξ,
10. Ασφάλιση όλων των μελών της οικογένειας του ασφαλισμένου,
11. Ασφάλιση του ίδιου του επιχειρηματία και της οικογένειάς του.

Η ομαδική ασφάλιση παρόλο που προσφέρει τόσα πολλά, στοιχίζει κυριολεκτικά ελάχιστα διότι τα ασφάλιστρα αναγνωρίζονται από την εφορία ως παραγωγική δαπάνη της επιχείρησης.

Το πρακτορείο μας, δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους πελάτες να επιλέξουν το καλύτερο για εκείνους ασφαλιστικό προϊόν που βασίζεται στις πραγματικές τους ανάγκες, από μια ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτουν οι μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες της ελληνικής αγοράς. Η πιο ουσιαστική συμβολή του πρακτορείου μας εκτός από τα παραπάνω, είναι οι μετέπειτα υπηρεσίες που προσφέρονται στους πελάτες μας στις δύσκολες στιγμές τους, όπως: 

  • Η καταγραφή του συμβάντος (ατυχήματος/ της ασθένειας),
  • η ενημέρωση για τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις των ασφαλισμένων μας,
  • η αναγγελία του συμβάντος στην ασφαλιστική εταιρία,
  • η παροχή ασφαλιστικών συμβουλών,
  • η συμμετοχή μας στον καλύτερο και ταχύτερο διακανονισμό της ζημιάς όταν αυτό απαιτείται,
  • η άκοπη και ταχύτατη αποζημίωσή των πελατών μας απευθείας από το γραφείο μας,
  • η ανάληψη όλων των απαραίτητων διαδικασιών αποζημίωσης από εμάς, για τη αποφυγή της εκταμίευσης χρημάτων από την πλευρά των πελατών μας,
  • η διαρκής μελέτη των αναγκών των ασφαλισμένων μας για τυχόν αναπροσαρμογές του συμβολαίου τους. 
Copyright © 2007 Kontopidis Insurances | Designed by Lighthouse All rights reserved