Βραβεύσεις      
  • 18/12/2013: Η εταιρία μας ανακυρήχθηκε "Πρώτο Πρακτορείο" της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show που διοργάνωσε το περιοδικό «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING» και οι εκδόσεις MORAX για 22η χρονιά και αφορά τις βραβεύσεις των Κορυφαίων Ασφαλιστών του Κλάδου και των ενεργειών «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης». Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Εσπερίδες του ξενοδοχείου Χίλτον, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013. Ευχαριστούμε το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας (εργαζόμενους, συνεργάτες και πελάτες) για τη σπουδαία συμβολή τους, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης!

 

  • 1/2/2009: Το πρακτορείο μας κατέλαβε την 3η θέση στη διάθεση στεγαστικών δανείων  ανάμεσα στα πρακτορεία της Εθνικής Ασφαλιστικής για το έτος 2008.
  • 19/12/2008: ο ιδρυτής της εταιρίας κύριος Αρτέμιος Κοντοπίδης, βραβεύτηκε στο ξενοδοχείο Χίλτον της Αθήνας, από το περιοδικό: Επιστημονικό Μάρκετινγκ στη 17η Δημόσια Ετήσια Βράβευση Κορυφαίων Ασφαλιστών στην Ελλάδα ως ο Πρώτος Πράκτορας της Εθνικής Ασφαλιστικής.
  • 4/4/2008: Η εταιρία μας βραβεύτηκε από την Εθνική Ασφαλιστική καθώς κατέλαβε τη 2η θέση σε πλήθος συμβολαίων στο πανελλήνιο πρακτορειακό δίκτυό της.
 
Copyright © 2007 Kontopidis Insurances | Designed by Lighthouse All rights reserved